Hayırsever iş adamından Ordu'ya anaokulu

Ordu'da hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi tarafından yaptırılacak anaokulu için protokol imza töreni yapıldı. Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve hayırsever iş ada

Hayırsever iş adamından Ordu'ya anaokulu
Ordu'da hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi tarafından yaptırılacak anaokulu için protokol imza töreni yapıldı.
 
Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi katıldı.
 
İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Sayın Yalçın Çelebi, çeşitli sanayi kuruluşlarının içinde yönetici ve denetmen olarak bulunmuş, hayırsever bir iş adamı. Hayırseverliğin en büyüğü insana ve eğitime yapılan yardımdır. Anaokulunu kendileri aile şirketleri olarak yapacak, daha sonra Milli Eğitime devredecekler" dedi.
 
Hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi’nin davranışının herkese örnek olması dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, ”Kendisini tebrik ediyor, kutluyorum” diye konuştu.
 
Hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi ise yaptığı konuşmada, "Milletimize borcumuz var. Bir anaokulu yapmak, eğitime katkı sunmak istedik. Çünkü, kalkınmanın yolu eğitimden geçer. Çok mutluyum” diyerek, duygularını dile getirdi.
 
Konuşmaların ardından, Altınordu ilçesi Durugöl mahallesinde bulunan 75. Yıl Anaokulu bahçesine yaptırılacak olan 3 derslikli Anaokulu’nun protokol imza töreni Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve hayırsever iş adamı Yalçın Çelebi arasında gerçekleştirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler