Haydi Trabzonlular EYOF Parkı'na

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOH Spor ve Hatıra Parkı’nda yaz sezonu öncesinde detaylı incelemelerde bulundu.   Havaların sıcak olması münasebetiyle Trabzonluları EYOF Parkı’na davet eden Başkan Gümrükçüoğlu, “2011 yı

Haydi Trabzonlular EYOF Parkı'na
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOH Spor ve Hatıra Parkı’nda yaz sezonu öncesinde detaylı incelemelerde bulundu.
 
Havaların sıcak olması münasebetiyle Trabzonluları EYOF Parkı’na davet eden Başkan Gümrükçüoğlu, “2011 yılında Trabzon'da düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın anısını yaşatmak amacıyla Trabzon’umuza kazandırdığımız EYOF 2011 Spor ve Hatıra Parkı, şehrimizin en önemli yaşam alanlarından biri haline geldi” dedi. 
 
Parkın 30 bin metre kare alan üzerine kurulduğunu hatırlatan Gümrükçüoğlu, özellikle yaz günlerinde parkımız çok kalabalık oluyor. Ben sıcak havaları da fırsat bilerek tüm hemşehrilerimi EYOF’u yaşamaya davet ediyorum. Şehrimizin bu güzide yaşam alanının tadını tüm vatandaşlarımızın çıkarmasını istiyoruz” diye konuştu.
 
İçerisinde Osmanlı çay evi, Japon çay evi, yapay gölet, yürüyüş alanları ve dinlenme alanları bulunan EYOF Hatıra Parkı, her yaştan Trabzonlunun önemli uğrak yerlerinden biri olarak hizmete devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber