Haydar Revi işçilerle görüştü

Haber61/Haber Servisi Trabzon’da Çimento Fabrikası’nın kent merkezinde kalması ve bu nedenle taşınması kesinleşmesi nedeniyle işçilerin bir çoğunun Gümüşhane’deki fabrikaya transfer edilmek istenmesi krize neden oldu. Bu kriz 86 işçinin iş akdinin sona er

Haydar Revi işçilerle görüştü

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da Çimento Fabrikası’nın kent merkezinde kalması ve bu nedenle taşınması kesinleşmesi nedeniyle işçilerin bir çoğunun Gümüşhane’deki fabrikaya transfer edilmek istenmesi krize neden oldu. Bu kriz 86 işçinin iş akdinin sona ermesiyle devam ediyor. Çünkü Gümüşhane’deki fabrikaya transfer edilmek istenen işçiler kendilerine 1250 lira maaş verileceğini ve bu şartlarda ailelerini oraya getiremeceklerini belirterek gitmek istemediler. Sonunda gitmek istemeyen işçilerin iş akitleri sona erdirildi.

HEPSİYLE KONUŞURUM

Bu süreçte Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, geçtiğimiz günlerde işçilerin temsilcileri ile bir araya geldi. Revi, “Kendilerine buraya 3 kişi niye geldiniz bütün işçilerimizi ağırlardık. Hepsiyle konuşmak isterdim dedim. 

OLMADI

Bir insanın en mutlu olduğu şey kafasını yastığa koyduğunda yarın bir işinin olduğunu bilmesi ve işine gideceğini düşünmesidir. Gönül isterdiki fabrika taşınmasın. Trabzon’da bir yerde açılsın. Tekrar çalışsın. Ama olmadı. 

ÜZÜCÜ BİR DURUM 

Şimdi değerlendirme yapıyoruz. İşlendirmek adına mağdur olmamaları noktasında gayret sarfediyoruz. Hatta toplantımızda Sosyal Güvenlik Kurumu müdürü de vardı. Bu üzücü bir durum. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber