Haydar Revi'den diş hastanesine ziyaret

Haydar Revi yapımı tamamlanarak hasta kabulüne başlayan diş hastanesini ziyaret etti.

Haydar Revi'den diş hastanesine ziyaret
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Ahmet Uğur Zihni ve Arzu Yalçınalp ile birlikte geçtiğimiz gün hizmete açılan Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. 

Başkan Revi ve beraberindekiler ilk olarak Hastane Başhekimi Mustafa Başkan’ı makamında ziyaret ederken sonrasında hastanedeki poliklinikleri dolaşarak verilen hizmeti yerinde görmüş oldu. Başkan Revi’nin ziyaretine İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Halit Çınarka da eşlik etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Trabzon’a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Revi, “Başlangıçta 36 diş hekimiyle ve 62 diş ünitesinin olduğu ağız ve diş sağlığı merkezi vatandaşlarımızın hizmetine açılmış olmasından dolayı mutlu ve gururluyuz. Acil ve engelli polikliniğinin olmasının yanı sıra yatalak hastalar için evde diş sağlığı hizmetinin olması AK Parti hükümeti olarak sağlığa ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha göstermiş olmaktadır. Laf değil iş üretmeye devam edeceğiz ve milletimize hizmet yolunda adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler