Haluk Pekşen Beşikdüzü'nde ona dikkat çekti

Haluk Pekşen TGC'yi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Haluk Pekşen Beşikdüzü'nde ona dikkat çekti
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Peşken, Beşikdüzü’ndeki felaketle ilgili olarak teleferik hafriyatlarına dikkat çekti.

Trabzon CHP Milletvekili Haluk Pekşen, partisinin belediye meclis üyesi Cahit Erdem, il başkan yardımcısı ve yöneticileriyle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yeni yönetimi tebrik etti. Pekşen ziyarette son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunurken, önemli mesajlar veri.

TELEFİRİĞİN HARFİYATI BEŞİKDÜZÜ’NÜ VURDU

Beşikdüzü’nden Trabzon’a gelen ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Pekşen şu tespitleri yaptı: “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun, ölen vatandaşlarımıza ise rahmet diliyorum. Felaketin boyutu büyük. Ama bunu sahil yolunun yapımına bağlamamak lazım. Bu doğal afet değil, bu ihmalin sonucudur. Burada sorun yeni yapılmakta olan Beşikdağı teleferiğinin çıkarılan hafriyatlarıdır. Bunlar kaldırılamadığından yağmur onları götürüp derelerin ve menfezlerin önüne yığdı. Bazı ağaçlar da set oluşturunca kısa sürede ilçe göl haline dönüştü. Acilen önlemler artırılmalı ve Beşikdüzü’nün yaraları sarılmalıdır.”

TRABZON’UN SORUNLARI BÜYÜK

Pekşen konuşmasının devamında Trabzon’un tüm sorunlarını Türkiye gündemine taşıdığını ve iktidar milletvekillerinin kendisinden faydalanması gerektiğini ifade ederek, “Sümela’nın 1 yıldır kapalı olduğunu haykırıyorum. Halen daha ihalesinin yapılmadığını hepimiz biliyoruz. Batılı turistler ortada yok, limana gemi yanaşmıyor. Uzungöl’de geçmişte elini attığında balık tutabiliyordun, şimdi ise gölde kurbağa bile kalmadı. Trabzon için turizm kenti diyoruz. Ancak Batum bu anlamda önümüze geçti. Binlerce yatırımcımız ekonomisini Batum’da yapıyor. Bunun üzerinde de dikkatle durulması gerekiyor. Trabzon ve Türkiye’ye moral lazım. Bu kent nasıl moral kazanır, bunu düşünelim. İnsanlar Trabzonspor ile yatıp kalkıyor. Bir an önce stadı yetiştirin ki bu insanlar yeni bir şey görüp mutlu olsunlar. Ben kişilerle uğraşmam, Trabzon’un sorunlarını gündeme getiririm. Trabzon basınından destek almayı, daha fazla sütun almayı hak ediyorum. Trabzon’un bu kadar sorununu gündeme getirdiğim halde yeteri kadar sütun aldığımı düşünmüyorum. Yeni seçilen yönetiminizi, Başkan sayın Yusuf Turgut’u ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Sayın vekilim öncelikle ziyaretiniz bizi mutlu etti. Görüyorum ki üzeriniz çamur. Sel bölgesinden geldiniz. Hep birlikte Beşikdüzü’nün yaralarını el ele verip en kısa sürede sarmalıyız.” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler