Haber61’e bir ödül de TMMOB’dan

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Kent Planlama Basın Ödüllerini 5-8 Kasım 2015 tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen Dünya Şehircilik Günü 39. Kolokyumunda (bilimsel toplantı) açıkladı. Haber61.net yazarı Recep Ergenç, Yerel internet yayın ve haberciliği dalınd

Haber61’e bir ödül de TMMOB’dan

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Kent Planlama Basın Ödüllerini 5-8 Kasım 2015 tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen Dünya Şehircilik Günü 39. Kolokyumunda (bilimsel toplantı) açıkladı.

Haber61.net yazarı Recep Ergenç, Yerel internet yayın ve haberciliği dalında ödüle layık görüldü.

Ulusal gazetecilik dalında Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Melis Alphan, Televizyon yayın ve haberciliği dalında CNN Turk kanalında yayınlanan Para Dedektifi programı yayıncısı Cem Seymen, İnternet yayın ve haberciliği dalında diken.com.tr, Yerel gazetecilik dalında Yeni Viçe Gazetesi yazarı Ömer Şan, ödül alan diğer kişi ve kurumlar oldular.

TMMOB Şehir Plancıları Odası Yönetim Kurulu adına verilen ödüle dair yapılan açıklamada, ödül alan basın mensuplarının gerçekleştirdikleri haber yayınlarla kent kültürüne ve kentlilik bilincine yaptıkları katkıların yanı sıra, kentsel sorunları gündeme taşıyıp takip etmeleri; kent ve bölge planlama bilimi ile mesleğin bilimsel ve teknik görüşlerine duyarlılık göstermelerinden ötürü ödüle layık görüldükleri ifade edildi.

15 yıldır Haber61.net’de Trabzon ve bölge ekonomisi, şehircilik, turizm ve kültür konularında yazılar yazan ve bir çok ödüle layık görülen Recep Ergenç’i bu ödül için biz de tebrik ederiz.

12207833_1674461799440748_1430611290_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber