Gümüşhane'nin şehidi memlekete geldi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın cenazesi memleketi Gümüşhane’ye getirildi.  Askeri uçakla Trabzon Havalimanı’na getirilen ardından da Gümüşhane Belediyesine ait araçla Gü

Gümüşhane'nin şehidi memlekete geldi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın cenazesi memleketi Gümüşhane’ye getirildi. 

Askeri uçakla Trabzon Havalimanı’na getirilen ardından da Gümüşhane Belediyesine ait araçla Gümüşhane’ye getirilen şehit Teğmen Erdoğan için yol boyunca yüzlerce araçtan oluşan konvoy oluşturuldu. Şehidin cenazesi şehre girişinde Vali Yücel Yavuz, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, 25.dönem Milletvekili Mustafa Canlı, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, askeri erkan, kamu kurum müdürleri, yakınları ve yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı.

Siren sesleriyle şehir merkezine giriş yapan şehit Teğmen Erdoğan’ın naaşı Babası Vahittin, annesi Mecnun Erdoğan, kardeşleri, ailesi ile yüzlerce vatandaşın gözyaşları arasında Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Erdoğan için kent merkezindeki dolmuş ve taksiler Türk bayrağıyla donatılırken çok sayıda esnaf ve evin camına da Türk bayrakları asıldı.

20160202aw649380_02.jpg


Şehidin cenazesi yarın öğle namazının ardından Kemaliye Camii’nde kılınacak cenaze namazına müteakip merkeze bağlı Hasköy köyü Merkez Mahallesi’nde toprağa verilecek.

BAZI CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK

Öte yandan Binlerce kişinin katılması beklenen cenaze töreni nedeniyle yarın saat 08.00’dan itibaren Atatürk Caddesi, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Caddesi, Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Sebahattin Aytaç Caddesi trafiğe kapatılacak.

20160202aw649380_04.jpg

20160202aw649380_08.jpg

20160202aw649380_13.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber