Gümüşhane’de modern pazar yeri

Gümüşhane Belediyesi modern pazaryeri projesinin gecikmesine neden olan fore kazık çalışmasını ihaleye ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce, 29 Şubat 2016 pazartesi günü saat 14.00'e yapılacak olan ihale, açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Kıbrıs Çarşısı

Gümüşhane’de modern pazar yeri

Gümüşhane Belediyesi modern pazaryeri projesinin gecikmesine neden olan fore kazık çalışmasını ihaleye ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce, 29 Şubat 2016 pazartesi günü saat 14.00'e yapılacak olan ihale, açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Çarşısı'nda yapımına başlanacak olan modern pazaryeri projesi çalışmalarında, doğabilecek tehlikelerin önüne geçmek için önceki yıllarda yapılan bir binanın önünde fore kazık çalışması yapılacak.

Bu kapsamda yapılacak olan ihale sonrası 2 bin 450 metre mini, 235 metre fore kazık yapılacak ve 60 günde yapım işi tamamlanacak.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, modern pazaryeri projesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini anımsatarak, "10 milyon liralık projemizi ihale etmemize rağmen yapım işine başlayamadık. Bunun birçok nedeni vardı. Ancak hepsini Allah'ın izni ile çözdük. Şimdi bu bölgede fore kazık çalışması yapacağız. Orada yüksek katlı bir bina var ve yapacak olduğumuz kazı çalışması sonrası burası tehlike altında kalıyor. Burada oluşabilecek tehlikeleri riske etmeden fore kazık çalışması yapmaya karar verdik. İhalesini gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa bir sürede tamamlayacağız ve modern pazaryeri projemize başlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler