Gümrükçüoğlu: “Sıra hesap sormaya geldi”

Gümrükçüoğlu: “Sıra hesap sormaya geldi”

Trabzon meydanında her akşam aralıksız olarak düzenlenen demokrasi eylemlerinde hemşehrilerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye üzerinde emeli olanların bu emellerine asla ulaşamayacaklarının 15 Temmuz akşamı bir kez daha tüm dünyaya gösterildiğini kaydetti ve “Şimdi sıra hesap sormaya gelmiştir. Milletimizin talepleri doğrultusunda hainlerden en ağır şekilde hesap sorulacaktır” dedi.
 
Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, uluslararası arenadaki gücüne dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye’nin hızla büyümesi ve güçlenmesinden rahatsız olanların emirleri altındaki hainleri harekete geçirdiğini ifade ederken, “FETÖ terör örgütünün elebaşısı ve tüm mensupları bu ihanetin bedelini en ağır şekilde verecektir” dedi.
 
15 Temmuz’un Türkiye için unutulmaz bir tarih olduğuna vurgu yapan Gümrükçüoğlu, “Hainler bu ülkenin silahlarını milletimize döndürdü. Milletin silahı ile milletimizin evlatları şehit edildi, TBMM bombalandı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişimi düzenlendi. Evel Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz olaya el koydu. Türk milleti 15 Temmuz gecesi bir kez daha büyük bir tarih yazmıştır. Milletimiz, bu topraklarda emeli olanların emellerine asla ulaşamayacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Şimdi sıra hesap sormaya gelmiştir. Milletimizin talepleri doğrultusunda başta FETÖ elebaşısı olmak üzere tüm hainlerden en ağır şekilde hesap sorulacaktır” diye konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber