Gümrükçüoğlu: "Raylı sistem için harekete geçtik"

Başkan Gümrükçüoğlu, esnafla bir araya geldi

Gümrükçüoğlu: "Raylı sistem için harekete geçtik"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ziyaretlerde vatandaşların sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da her alanda çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Trabzon'un büyükşehir olmasının çok büyük faydaları olduğunu da aktaran Gümrükçüoğlu, "Büyükşehirle dev yatırımları hayata geçirme imkanı bulduk. Trabzon'umuzun genelinde dev altyapı çalışmaları yapıyoruz. Şehrimizde içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözmeye kararlıyız. Bu imkanlara büyükşehir olmakla kavuştuk." ifadelerini kullandı.   

Vatandaşların raylı sistem ile ilgili sorularını da yanıtlayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Raylı sistem yüksek maliyetli bir yatırım. Bu yatırımı şehrimize kazandırmak için harekete geçmiş durumdayız. 2017 bütçesinde raylı sisteme 250 milyon lira ayırdık. Yomra ile Akçaabat arasında inşa etmeyi planladığımız raylı sistemi ilk aşamada Akyazı'dan Havaalanı (KTÜ C Kapısı) arasında şehrimize kazandırmayı planlıyoruz."

Gürmükçüoğlu, Akyazı Stadyumuyla ilgili olarak da "Sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkiriz. Tensip buyurdular ve Trabzonspor'umuz ülkemizdeki en modern stadın sahibi oldu. Stadımızın açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirecek. İnşallah yeni stat ile her şey çok güzel olacak. İnşallah saha sonuçları da bundan sonra çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler