Gümrükçüoğlu'ndan o başkan için taziye mesajı

Başkan Gümrükçüoğlu taziye mesajı yayınladı.

Gümrükçüoğlu'ndan o başkan için taziye mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş için bir taziye mesajı yayınladı. 

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ü de arayarak başsağlığı dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu olayı telin ettiğini ifade ederek, “Trabzon’umuzun yetiştirdiği değerlerden olan İstanbul Şişli Belediye'sinin Beşikdüzülü Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hangi partiden olursa olsun halkın oylarıyla seçilmiş olan bir yöneticinin vurularak öldürülmesi demokrasinin de kurşunlanması anlamına gelmektedir. Yaşanan bu olayın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hemşehrimize yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle telin ediyor kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzon'a başsağlığı diliyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber