Gümrükçüoğlu'ndan müjde

İhale aşamasına geldik.

Gümrükçüoğlu'ndan müjde
Havaalanı, Meydan, Akyazı hattı 1. Etap Projesi bitti. Yakında ihaleye çıkarılacak, 1 yıl sonra hizmete girecek. 

Trabzon’da yıllardır tartışma konusu olan, herkesin özlemle beklediği, trafik sorununun çözümünde önemli rol oynayacak olan Hafif Raylı Sistem Projesi devreye giriyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yaptırdığı çalışmaların bittiği, birinci etap olan, Havaalanı, Meydan, Akyazı hattının önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı öğrenildi. 

Çalışmaları tamamlanan Havaalanı’ndan başlayıp Meydan ve Maraş Caddesi’nden geçerek Akyazı’daki stadyum ile buluşacak olan Raylı Sistem’in birinci etabı, ihaleye çıkarılmasının ardından bir yıl içinde bitirilecek. Raylı Sistem Projesi için çok titiz bir şekilde aylardır çalışan Gümrükçüoğlu’nun bu büyük müjdeyi önümüzdeki günlerde Trabzon halkına açıklaması bekleniyor. Raylı Sistem Projesi yapımı hızla süren Kanuni Bulvarı ile Trabzon’un marka şehir olma yolunda en önemli adımları olacak. 

Karadeniz’de Son Nokta
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber