Gümrükçüoğlu'ndan hain saldırıya kınama

Başkan Gümrükçüoğlu hainler hak ettiklerini bulacaklar dedi.

Gümrükçüoğlu'ndan hain saldırıya kınama
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda canlı bomba eylemiyle gerçekleştirilen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin yayımladığı taziye mesajında, “Türkiye’nin istikrarını, büyümesini ve güçlenmesini kabul edemeyen bu  hainler ile işbirlikçilerine Devletimiz tarafından hak ettikleri cezanın verileceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şunları kaydetti: "Son yıllarda Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi tüm dünyanın dikkatinden kaçmamaktadır. Bu gelişmeler kuşkusuz ki art niyetli gizli düşmanlarımızı fazlasıyla rahatsız etmekte, oluşturdukları taşeron terör örgütleriyle birlikte ülkemizin istikrarına ve huzuruna kast etmektedirler. Mazlum milletlerin hamisi olan Türkiye yapılmış olan bu saldırının üstesinden gelecektir. Havalimanın dış hatlar terminalinde silahlı saldırı ve bomba patlatılması münasebetiyle ülkemize gelen yabancı milletlere mensup insanlara ‘Türkiye güvenli bir ülke değil’ mesajını vermek isteyen bu hainlerin yaptıklarını ve  masum insanların katledilmesini nefretle telin ediyoruz. Acımız büyüktür. Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden tüm  şehitlerimize Allah’tan  rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerken, bu katillerin ve  tüm iş birlikçilerinin devletimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılacağına olan inancım tamdır. Türkiye Cumhuriyeti, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimizin birlik ve huzuru için terörle yürüttüğü mücadeleyi büyük bir kararlılıkla sürdürecek ve ülkemizi hedef alan hain odakları en ağır biçimde cezalandıracaktır. Milletimiz sağduyulu tutumuyla tüm karanlık planları bozacaktır” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber