Gümrükçüoğlu CHP konvoyuna saldırıyı kınadı

Başkan Gümrükçüoğlu CHP konvoyuna yapılan saldırı ile ilgili olarak mesaj yayınladı.

Gümrükçüoğlu CHP konvoyuna saldırıyı kınadı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Gümrükçüoğlu, yayınladığı mesajda "15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlar ile Türkiye Cumhuriyetinin istikrarını sekteye uğratmak isteyenler  ülkemizdeki birlik ve beraberlik ortamından büyük bir rahatsızlık duymaktadır. Türkiyenin büyümesi ve güçlenmesi karşısında PKK, FETÖ, DAİŞ ve diğer terör örgütleri güçlerini birleştirerek ülkemizdeki huzur ortamını ortadan kaldırmak istemektedir. Bu amaçla sansasyonel eylemleri amaç edinen teröristler son olarak bölgemizde bulunan CHP'nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı hazırlığındayken amaçlarına ulaşamadan güvenlik güçlerimizce fark edilmiş çatışma yaşanmıştır. Bu çatışmada maalesef bir güvenlik görevlimiz şehit olmuştur. Bu vesileyle bir kez daha ülkemizde demokrasiye yapılmak istenen bu saldırıyı kınıyor. Ülkemizdeki kardeşlik ortamını ortadan kaldırmak isteyenlerin amacına ulaşamayacıklarını vurguluyor, Sayın Kılıçdaroğluna ve tüm CHP seçmenleri ile milletimize geçmiş olsun diyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber