Giresunspor'da hedef belli

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıda ligi iyi seviyede bitirmeyi ve üst sıralardan kopmamayı hedeflediklerini söyledi.   Sözeri, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını çok da kötü olmayan seviyede bitirdikler

Giresunspor'da hedef belli
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıda ligi iyi seviyede bitirmeyi ve üst sıralardan kopmamayı hedeflediklerini söyledi.
 
Sözeri, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını çok da kötü olmayan seviyede bitirdiklerini belirtti.
 
Biraz daha şanslı ya da dikkatle olmaları halinde devreyi ilk iki sırada bitirme ihtimalleri olduğunu ifade eden Sözeri, "Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Oyuncularımın gösterdiği performans ve özveri camiaya yakışır şekildeydi. Lig bu sene çok zor. Bütün puanlar birbirine yakın, bu nedenle çok dikkatli olmak gerekiyor" dedi.
 
Sözeri, ligin ikinci yarısında maçların çok daha zor olacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
 
"Devre arasını iyi geçirmeyi ve lige konsantre olmayı planlıyoruz. İkinci yarıda ligi iyi seviyede bitirmeyi ve üst sıralardan kopmamayı hedefliyoruz. Alt sıradaki takımlar ile lider takım arasında 12-13 puan yani 3-4 maç fark var. Seri yapan takım hemen o girdaptan çıkıp zirveye gelebilir. Dolayısıyla biz hem çıkmak adına hem alt sıralara düşmemek adına dikkatli olacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber