Giresun'da trafik sorunu masaya yatırıldı

Bulancak’ta gerçekleşen İçmesuyu ve Atıksu Projesi nedeniyle oluşan trafik sorunu masaya yatırıldı.Bulancak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü İdris Çiçek, burada yaptığı konuşmada, altyapı çalışmaları nedeniyle birçok sokağa araç giremeyişinin

Giresun'da trafik sorunu masaya yatırıldı

Bulancak’ta gerçekleşen İçmesuyu ve Atıksu Projesi nedeniyle oluşan trafik sorunu masaya yatırıldı.

Bulancak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü İdris Çiçek, burada yaptığı konuşmada, altyapı çalışmaları nedeniyle birçok sokağa araç giremeyişinin trafiği olumsuz etkilediğini belirterek sorunun çözümü noktasında herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak ise en büyük sorunun Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandığını dile getirerek, merkezin sorunu çözüldüğünde diğer mahalle ve yollarda sorun kalmayacağını belirtti.

Toplantıda sıkışıklık yaşanan birçok noktada trafiğin tek şeride düşmesi gerektiği de öne çıkarken, şehir içine kamyon giriş çıkışının önlenmesi kararlaştırıldı.

Altyapı çalışmalarının yanı sıra şehir içinde bulunan dolmuş durakları ile Salı Pazarı’nın da trafiği olumsuz etkilediği belirtilen toplantıda, dolmuşların şehir içinde beklememesi gerektiği ve sahilde bulunan yan yollarda park yapılmaması için gerekli çalışmaların yapılacağı kaydedildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bulut, Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa Aydın, belediye personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler