Giresun'da mahelle duvarlarını tablolar süslüyor!

Giresun Belediyesi’nin “Yeniyol Yenileniyor” projesi kapsamında mahalle içerisinde bulunan boş duvarlara, Giresun’un eski fotoğraflarının bulunduğu tablolar asıldı. Vatandaş tarafında da büyük ilgi gören tablolar Giresun tarihine de ışık tutuyor. Görsel o

Giresun'da mahelle duvarlarını tablolar süslüyor!

Giresun Belediyesi’nin “Yeniyol Yenileniyor” projesi kapsamında mahalle içerisinde bulunan boş duvarlara, Giresun’un eski fotoğraflarının bulunduğu tablolar asıldı.

Vatandaş tarafında da büyük ilgi gören tablolar Giresun tarihine de ışık tutuyor.
Görsel objelerle duvarlara hayat verdiklerini belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu “Belediyemiz Çözüm ve Koordinasyon Birimi hazırladığı proje kapsamında Yeniyol mahallemizin duvarlarına askılı çiçekler ve fotoğraflar yerleştirdik. Fotoğraflarda Tarihi Yeniyol, Giresun Fotoğrafları ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları yer aldı. Tarihi çeşmeleri düzenleyen ekiplerimiz, kentin çeşitli bölgelerinde bulunan duvarları çeşitli çalışmalarla görsel yönden zenginleştirmeyi planlıyor” dedi.

20150923aw532566_01.jpg

20150923aw532566_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber