Giresun’da Çöp Tepkisi

Giresun'da Aksu Şenlik alanına çöp dökülmesini protesto etmek için bir grup vatandaş çöplük alanında basın açıklaması yaptı. Aksu Mahallesi sakinlerinden Kerim Sural, yaptığı açıklamada "Bizler Aksu Mahallesi sakinleri olarak bugün burada bu kronik hale g

Giresun’da Çöp Tepkisi

Giresun'da Aksu Şenlik alanına çöp dökülmesini protesto etmek için bir grup vatandaş çöplük alanında basın açıklaması yaptı.

Aksu Mahallesi sakinlerinden Kerim Sural, yaptığı açıklamada "Bizler Aksu Mahallesi sakinleri olarak bugün burada bu kronik hale gelmiş çöp sorununu dile getirmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Çavuşlu çöp depolama tesisleri açıldığı halde Aksu Şenlik sahasına çöp dökülmeye devam edilmektedir. Giresun Valiliği tarafından buraya çöp aktarma istasyonu yapıldı. Biz halk olarak karşı çıktık ve valilik çöp aktarma tesisini durdurdu. Artık sorunun nereden kaynaklandığını bilemiyoruz. Biz bu çöp tesisini durdurduğumuz zaman valilik belediyeden yer göstermesini istiyor, belediye başkanlığı da burada bulunan aktarma tesisini gösteriyor. Çöp dağı yükselmeye devam ediyor. Biz yıllardır çöp kokusunu sinemize çekiyoruz. Artık alıştık, bağımlı hale geldik ama Giresunumuzun deniz kenarında böyle bir görüntü olmasına gönlümüz asla razı değil" şeklinde konuştu.

Giresun’da Çöp Tepkisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler