Giresun Adası’na Kış Turları Başlayacak

Yaz aylarında ilk kez gemi turlarının düzenlenmeye başlandığı Giresun Adası'na kış mevsiminde de turların devam edeceği belirtildi. Giresun'da ilk kez profesyonel çalışmalarla, 17 Temmuz 2015 tarihinde turizme açılan Giresun Adası kış sezonunda da turizme

Giresun Adası’na Kış Turları Başlayacak

Yaz aylarında ilk kez gemi turlarının düzenlenmeye başlandığı Giresun Adası'na kış mevsiminde de turların devam edeceği belirtildi.

Giresun'da ilk kez profesyonel çalışmalarla, 17 Temmuz 2015 tarihinde turizme açılan Giresun Adası kış sezonunda da turizme hizmet edecek. Giresun Adası'na kış sezonunda da tekne turları ve ada gezilerinin devam edeceğini belirten Giresun Valisi Karahan, "Giresun doğasıyla, kültürüyle, havasıyla, yemekleriyle çok zengin bir şehrimiz. Turizm için Giresun Adası ise bölgede farklı bir destinasyon. Adanın turizme açılmasıyla birlikte Giresun oldukça talep görmeye başlayarak konaklama, yeme-içme ve günübirlik gezilerle tur programında yerini aldı. Giresun halkının da artık görüp de gidemediği bir mekan olan Giresun Adası artık halkımız tarafından da bilinir bir duruma geldi. Bu zengin değeri sadece yaz sezonu değil kış sezonunda da havaların elverdiği şekilde yaşatmak istemekteyiz" dedi.

Yaz sezonunda günde 6 tur yapan tekne kış sezonunda da havanın ve denizin müsait durumuna göre saat 14.00'da her gün 1 sefer Giresun Adası Gezi Turu'nu gerçekleştirecek. Limandan alınacak yolcular yine yaz sezonundaki gibi Giresun Adası gezisini de içine kapsayan programı gerçekleştirecek.

Giresun Adası’na Kış Turları Başlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber