“Gerekirse aylarca meydanlarda olacağız”

Gümrükçüoğlu demokrasi nöbeti için meydanlarda olacağını söyledi

“Gerekirse aylarca meydanlarda olacağız”
Trabzon’da Meydan Parkı’nda her akşam aralıksız olarak düzenlenen ‘Darbe kalkışımına karşı dik duruş eylemleri’ni değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gerekirse aylarca meydanlarda olacağız” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesi için ölmekten çekinmediğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan vatan hainlerinin kendisini katletmek üzere baskın yapacakları alandan fedakâr pilotlarla birlikte kalkarken, kendisine bir başka ülkeye gitmeyi teklif ettiklerinde kahramanca canını ve kanını hiçe sayarak ve ‘vatanımda canımı teslim etmeye her an hazırım, beni İstanbul’a götürün’ dedi. Gözünü kırpmadan namusumuz, milletimiz için canını veren 246 şehidimiz gibi vatan için canını vermekten çekinmeyeceğini bütün dünyaya gösterdi. Kimse sanmasın ki bir gösteri için meydanlardayız. Biz devletimiz ve milletimizin nasıl bir uluslararası saldırı karşısında olduğunu bilen sizlerle beraber bu devleti ve milleti korumak için gerekirse aylarca şehirlerimizin hem mahremini, hem meydanlarını korumaya her akşam ant içiyoruz, her akşam şeref sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler