Genç'ten TGC'ye ziyaret

Başkan genç Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti...

Genç'ten TGC'ye ziyaret
Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve yönetimi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Genç, TGC Başkanı Yusuf Turgut'u kutlayarak “Tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Şehir adına çalışmalarda, yorumlarda başarılı bir çizginiz var. Trabzon’a sağladığınız katkıyı önemsiyorum ve tebrik ediyorum. Camiaya katılan yeni arkadaşlara da ciddi manada örmek oldunuz. Yaptığınız iş önemli bir iş. Hem kamuoyunun gündemini oluşturma hem şehre artı katma hem de insanların daha farklı düşünebilmelerine yol açabilecek fikirler üretmek, ortaya koymak önemli. Sadece haber yazmak görüntü almak değil gazetecilik. Çok önemli bir işi yapıyorsunuz. Trabzon’da da bu konuda çok dinamik bir yapımız var. Ve sizler gibi değerli örnekler var. Gazetecilerimiz, yazarlarımız, çizerlerimiz var. Bu konuda ki dinamik yapıya çok büyük katkı sağlanıyor. Siz şuan da bu camianın içinde olduğunuz için kendi içinizde bunu o kadar göremeyebiliyorsunuz. Ve ya sizin bize baktığınız gibi biz kendimizi değerlendiremeyebiliriz. Ama dışarıdan bakıldığında bu dinamik yapının şehre çok çok önemli katkısı olduğunu biz farkındayız farkında da olmak lazım. Bu şehri seviyorsak bu şehre katkı sağlamak istiyorsak böyle bir kolektif bir bakışla hareket etmek sorumluluğumuz var. Hem sorumluluğumuz, hem zorunluluğumuz var" dedi.

Trabzon'un basın tarihi çok eskiye dayalı olmasına rağmen Trabzon olarak bir basın müzesine sahip olamadıklarını ifaden eden Genç "Şehrin de tarihini, bu hafızayı da kurumsallaştırmadık. Biz önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız çok ciddi bir tarih ve arşiv müzesi kazandırıyoruz Trabzon’a. Bu vesile ile Oltan Vakfına ve Faruk Özak Bey’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut da Başkan Ahmet Metin Genç’i 18 Temmuz'da düzenlenecek Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'na davet etti. Turgut “Başkanlığa geldiğimiz günden itibaren özellikle tarihi binamızın dokusuna dokunmadan içerisinde bir takım yenilikler yaptık. Ramazan'da elimizden geldiğimiz kadar arkadaşlara yardımcı olduk. 18 Temmuz’da Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nı başlatacağız ve sizleri de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler