Genç: Ankara'da elimiz güçlendi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Türkiye'nin içinde geçtiği kritik süreçte AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının ülkenin milli bir

Genç: Ankara'da elimiz güçlendi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Türkiye'nin içinde geçtiği kritik süreçte AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının ülkenin milli birliği ve beraberliğini de güçlendireceğini kaydeden Başkan Genç, "1 Kasım Genel Seçimleri milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bu seçimin yegane galibi vardır o da millettir. Dolayısıyla sırtını millete dayayarak 4. kez üst üste halktan teveccüh gören AK Partidir." değerlendirmesinde bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Umarım bütün siyasi partiler seçim sonuçlarından gerekli dersi çıkarır ve halkın beklentileri ve hassasiyetleri doğrultusunda kendilerini yenileyip, politika geliştirirler. Bu sonuçlarla birlikte seçimi etkilemek için harekete geçen iç ve dış odaklar emellerine ulaşamamıştır. Seçim sonuçları göstermiştir ki halk bir kez daha istikrardan ve kalkınmadan yana oy kullanmıştır. Ayrıca bu sonuçlar Türkiye'de iç karışıklık çıkarmak isteyen, bir kaos ortamı yaratarak AK Parti'yi tek başına iktidardan yoksun bırakmak isteyen bölücü terör örgütünü bir kez daha hezimete uğratmıştır. 1 Kasım Seçimleri'nden sonra ortaya çıkan tablonun bu ülke için en faydalı sonuç olacağını düşünüyorum ve bunu temenni ediyorum."

ANKARA'DA ELİMİZ GÜÇLENDİ

AK Parti'nin Trabzon'da ortaya çıkan sonuçlarla milletvekili sayısını 5'e çıkardığını ve oy oranını da önemli miktarda artırdığını belirten Başkan Genç, bunun aynı zamanda Trabzon'un çok iyi yönetildiğinin de bir göstergesi olduğuna vurgu yaparak, "Gönül isterdi ki Trabzon'da 6 milletvekilliğinin tamamını kazanalım. Hedefimiz buydu. Bu iddiayla yola çıktık ama 7 Haziran Seçimleri'ne oranla milletvekili sayımızı da bir artışmış durumdayız. Trabzon'daki muhalefet partilerinin hepsi oy kaybına uğradı ama AK Parti Trabzon'da oyunu artıran tek parti oldu. Bundan AK Partili Belediye Başkanı olarak büyük bir memnuniyet duyuyorum. İnşallah ortaya çıkan sonuçlarla birlikte Ankara'da elimiz daha kuvvetli olacak ve şehrimiz için gündemde olan yatırımların hayata geçirilmesi için de daha güçlü bir konumda olacağız. Ortaya çıkan bu sonuçlarla Trabzon'dan bir bakan çıkması ihtimalinin çok daha kuvvetlendiğini düşünüyorum." ifadelerine yer verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber