FETÖ'nün Vakfıkebir kasası...

Vakfıkebir İlçesi'nde FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 7'si tutuklandı.

FETÖ'nün Vakfıkebir  kasası...
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğünün (KOM) yürütmüş olduğu FETÖ/PDY operasyonlarında 8 kişi adliyeye sevk edilirken 7'si tutuklanırken 1'i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Vakfıkebir İlçesi'nde yapılan FETÖ operasyonlarında ilçenin örgüt yapılanması çökertildi. Gözaltına alınan kişiler arasında örgütün ilçede himmet paralarının toplanarak Amerika'ya gönderen kişinin de olduğu öğrenildi. Bu kişinin yanı sıra ilçe ablası, evlerden sorumlu kişi ve himmet yardımında bulunan kişilerin de olduğu tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü KOM şubesinde gerçekleştirilen sorgularının ardından Vakfıkebir Adliyesine sevk edilen şahıslardan 7'si tutuklanırken 1'ide adli kontrol ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler