Facebook paylaşımı pahalıya patladı

Yalıncak Ortaokulu Müdürü iken dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik facebook duvarından hakaret içeren paylaşım yaptığı iddiasıyla hakkında inceleme başlatılan ve ardından Arsin METEM Okulu’na öğretmen olarak sürgün edilen Engin N. hakkında aç

Facebook paylaşımı pahalıya patladı
Yalıncak Ortaokulu Müdürü iken dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik facebook duvarından hakaret içeren paylaşım yaptığı iddiasıyla hakkında inceleme başlatılan ve ardından Arsin METEM Okulu’na öğretmen olarak sürgün edilen Engin N. hakkında açılan dava bugün başlayacak. Tarih öğretmeni Engin. N. ‘Devlet büyüklerine hakaretten’ yargılanacak.
 
Facebook paylaşımı kimliği belirsiz bir kişinin sahte isimle Trabzon Valiliği’ne bir dilekçeyle şikâyet edilmesiyle başlamıştı.
 
Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Muhammet İkinci, sendikasının üyesi Engin. N.’yi savunarak, “Söz konusu paylaşımında eleştiri  var hakaret yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler