Erdoğan Bayraktar yerini aldı!

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar demokrasi mitingine katıldı.

Erdoğan Bayraktar yerini aldı!
Trabzon’un efsane bakanı Erdoğan Bayraktar, demokrasi nöbetinde yerini aldı.

Coşkulu kalabalığın ilgisine mazhar olan, tezahüratlar karşısında gözleri dolan Bayratar’ın morali üst seviyelerdeydi.
Bayraktar Trabzon programına önce parti binasına geçerek AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’ye teşekkürlerini ileterek başladı. Zira Revi, Bayraktar için “İadeyi itibarının geri verilmesi “ gerektiği yönünde çağrı yapmıştı. Bayraktar daha sonra alana inip halkla birlikte oldu. Demokrasi nöbetindeki Trabzonluların mazhar oldu. Daha sonra Türk bayrağını eline alarak coşkulu tezahüratlar eşliğinde salladı.

Kürsüye çıkarak bir de konuşma yapan Bayraktar, vatan sevgisi ve önemine değinerek, Türk halkının yaşananlar karşısında ne derece ciddi olduğunu, bırakın tamamını, vatanın bir metrekaresini bile kimselere bırakmayacaklarını göstermiş olduklarını dile getirerek, “İşte, kimsenin böyle bir milletten alabileceği hiçbir şey olamaz. Hele ki söz konusu vatan ve iradenin temsilcisi Sn. Cumhurbaşkanımız ise” dedi.

FETÖ’cü örgütün kumpasına kurban olmasından sonra ilk kez bu denli geniş bir topluluğuna karşı konuşma yapan Bayraktar, kendisiyle ilgili ‘iadeyi itibar’ konusuna da değinerek şunları söyledi: “Trabzon halkı bana çoktan iadeyi itibarımı vererek sahip çıktı. Benim bu aşamadan sonra hiçbir talebim yok. İadeyi itibarım Trabzonlu hemşerilerim tarafından verildi. Başka hiçbir şey istemiyorum. Trabzonluların sıcak ilgisi, sevgisi, yakınlığı her gün her saat beni arayıp halimi hatırımı sormalı benim için en büyük armağan, en büyük gururdur. Allah Trabzonlulardan hemşerilerimden razı olsun. Benim için en büyük iadeyi itibar bu akşam gösterdiğiniz sahiplenme duygusudur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber