Ekonomi Bakanlığı Trabzon Müdürü görevinden alındı

15 Temmuz sonrası yapılan operasyonlarda bir çok isim Trabzon'da görevden alınıyor...

Ekonomi Bakanlığı Trabzon Müdürü görevinden alındı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde bir grup FETÖ/PDY üyesi subayın gerçekleştirmiş olduğu 15 Temmuz kalkışım sonrası tüm yurtta operasyonlar sürüyor. Bu operasyonlar kapsamında FETÖ/PDY üyeleri ve sempatizanlarına  yönelik operasyonlar devam ederken devlet kuruluşlarında bazı memurlar çalıştıkları kurumlardan el çektirilmeye devam ediyor. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon Valiliği 15 Temmuz’dan sonra başlatmış olduğu çalışmalarda çok sayıda devlet memurunu işten uzaklaştırdığı bilgisine ulaşıldı.
 
Ekonomi Bakanlığı bünyesine sıçrayan operasyonlarda, Türkiye genelinde bir çok memur iş yerlerinden el çektirilirken Trabzon’da da bir kişi Valilik tarafından görevden alındı. Bakanlıktan gelen tebligat sonrası Ekonomi Bakanlığı Trabzon İl Müdürü, bu kampsam da görevinden el çektirildiği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan; Trabzon Valiliğinde çalışmaların devam ettiği bilgisi gelirken, Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünde de görevli doktor, hemşire ve sağlık çalışanın görevden alındığı ifade edildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber