Eğitim Bir Sen'den İskenderpaşa'ya destek

Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Yönetim Kurulu tarafından Kütahya Tavşanlı’da düzenlenecek İlköğretim Okulları  Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu’na yemek verildi. Yıldız Futbol Takımının Kütahya’ya hareketi öncesi Şahbazo

Eğitim Bir Sen'den İskenderpaşa'ya destek
Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Yönetim Kurulu tarafından Kütahya Tavşanlı’da düzenlenecek İlköğretim Okulları  Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu’na yemek verildi. Yıldız Futbol Takımının Kütahya’ya hareketi öncesi Şahbazoğlu Lokantası’nda düzenlenen yemeğe Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, yöneticiler, İskenderpaşa Ortaokulu Müdür vekili Cemal Üçüncü, müdür  yardımcısı Güler Aker, Beden Eğitimi öğretmeni  Kamil Aydın ve oyuncular katıldı.
 
"ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ"
 
Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kara, ülkenin geleceği olan gençlerimizin her zaman yanında olduklarını belirterek, ‘ İskenderpaşa’nın Kütahya’da Trabzon’u en iyi biçimde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Burada daha önce yemek verdiğimiz sporcularımız hep şampiyon olarak Trabzon’a döndüler. İnşallah İskenderpaşa takımımız  da şampiyon olacak yine burada bir araya geleceğiz’’ şeklinde konuştu.
 
ÖZKAN SÜMER VE TÜFAD’TAN DESTEK
 
Bu arada, TÜFAD  Başkanı Hayri Tekelioğlu ve yöneticilerle aynı yerde bulunan Trabzonspor eski başkanı  ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer  de  İskenderpaşa Orta Okulu Futbol Takımı’na başarılar dileyerek,  ‘’ Trabzon futbolu her zaman büyüktür. Bu gençlerimize yürekten inanmamız lazım. Başarılı olarak Trabzon’a dönmelerini bekliyoruz’’ dedi.
Daha sonra Sümer, TÜFAD yöneticileri, Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Yönetim Kurulu ve İskenderpaşa Futbol Takımı kafilesi bir hatıra fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler