Düzköye'de bir aileden 4 kişi zehirlendi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Düzköy ilçesi Devlet Hastanesine bir ailenin 4 ferdi ‘gıda zehirlenmesinde’ başvurunca inceleme başlatıldı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; İlçede yaşayan O.S ile yaşları küçük, O.S, N.S ve O.S karın ağrısı neden

Düzköye'de bir aileden 4 kişi zehirlendi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Düzköy ilçesi Devlet Hastanesine bir ailenin 4 ferdi ‘gıda zehirlenmesinde’ başvurunca inceleme başlatıldı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; İlçede yaşayan O.S ile yaşları küçük, O.S, N.S ve O.S karın ağrısı nedeni ile İlçe devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan sağlık kontrollerinde ailenin ‘Gıda Zehirlenmesi’ geçirdikleri tespit edildi.

Yapılan incelemelerde A.S’nin evde yapmış olduğu poğaçalara yanlışlıkla gıda tuzu yerine çamaşır deterjan tuzu koyduğu ve bu nedenle poğaçalardan yiyenlerin zehirlendiği tespit edildi. Hastane tedavi görenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler