"Doğalgaz kullanmıyorsan hava kirli demeyeceksin ARKADAŞ!"

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi (TMMOB) Başkanı Şaban Bülbül, Trabzon'da yaşanan doğalgaz sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.Trabzon için doğalgazın zorunluluk olduğunu vurgulayan Bülbül, herkesin bu noktada kendi sorumluluğunu yerine getirme

"Doğalgaz kullanmıyorsan hava kirli demeyeceksin ARKADAŞ!"

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi (TMMOB) Başkanı Şaban Bülbül, Trabzon'da yaşanan doğalgaz sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon için doğalgazın zorunluluk olduğunu vurgulayan Bülbül, herkesin bu noktada kendi sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Bülbül, "Doğalgaz konusunda hem belediye hem yatırımcı firma hem de vatandaş kendi alanındaki sorumlulukları yerine getirmelidir. Belediye yatırımcı firmaya gerekli baskıyı yapmalı ve yatırım programını takip etmelidir. Trabzon'un acil ihtiyacı olan bölgelerin içerisine alınıp yatırımcı firmayı baskı altına almalıdır" dedi. Özellikle kapısının önüne geldiği halde doğalgaz kullanmayan vatandaşlara baskı kurularak, evlerinde veya işyerlerinde doğalgaz kullanması gerektiğini belirten Bülbül, "Şu unutulmamalıdır ki, doğalgaz kullanma imkanı olduğu halde kullanmayan vatandaşlarımızın kış aylarında hava kirliliğinden yakınmaya hakkı yoktur. Söylediğim gibi belediyeler doğalgaz kullanımı noktasında baskı oluşturmalı ve herkes görevini yerine getirmelidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber