D.Karadeniz'in o iline sonbaharda yoğun ilgi

Ordu’da bir turizm hareketliliği sağlanması amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan tanıtım faaliyetleri kapsamında ‘Sonbaharda Ordu’ adlı kısa film, sosyal medyaya yüklenmesinin ardından 4 günde yaklaşık 95 bin kişi izleme oranına ulaşarak

D.Karadeniz'in o iline sonbaharda yoğun ilgi
Ordu’da bir turizm hareketliliği sağlanması amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan tanıtım faaliyetleri kapsamında ‘Sonbaharda Ordu’ adlı kısa film, sosyal medyaya yüklenmesinin ardından 4 günde yaklaşık 95 bin kişi izleme oranına ulaşarak rekor kırdı. 
 
Ordu’nun sonbahar mevsiminde doğal güzelliklerini, tarihi ve turistik mekanlarını tanıtan ve Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 ayrı dilde seslendirilen tanıtım filmi büyük ilgi gördü. Gerek Ordu gerekse yurt içi ve yurt dışından Orduluların büyük beğenisini kazanan tanıtım filmi 4-9 Aralık tarihleri arasında Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun sosyal medyada kendi hesabında yaklaşık 95 bin kez izlendi.
 
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, daha önce ‘Ordu’nun Dereleri Turizm İçin Akıyor’, ‘Ordu Doğa Belgeseli’ ile tanıtım faaliyetlerine başladıklarını, ardından Mayıs ve Kasım aylarında Arap dünyasının gazetecilerini Ordu’da ağırladıklarını hatırlattı. Bu faaliyetlerin Ordu ilinin turizm sektöründe ulusal ve uluslararası alanda bir marka haline gelmesini sağlayacağını dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Bu çalışmalar neticesinde bir önceki yıla oranla ilimize gelen ziyaretçi sayısında yüzde 40’a varan artış sağlanmış, yabancı ziyaretçilerin gayrimenkul yatırımları ve turizm tesisi yatırımları konularında da Ordu iline olan ilgileri artmıştır. Bu güzellikler gerek içeride gerekse dışarıda yeterince bilinmiyor. Ordu Türkiye genelinde, hatta Batum’a kadar, sadece teleferik ile Boztepe’ye çıkılan ve oradan Ordu manzarası seyredilen bir yer olarak biliniyor, aslında böyle değil. Ordu ilimiz gezip görmeye değer pek çok güzelliklerle dolu. İnsanlar Karadeniz denilince neden Ordu’yu gezmesinler?” diye konuştu.
 
20151209aw599493_02.jpg
 
20151209aw599493_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber