Dervişoğlu: Facianın önüne geçtik

Silahlı saldırının ardından tutuklanan Dervişoğlu açıklama yaptı.

Dervişoğlu: Facianın önüne geçtik
Trabzon'da geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı yaralama olayında gözaltına alınarak tutuklanan Yalıspor Başkanı Şeniz Dervişoğlu konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Dervişoğlu, olayın basına yansıdığı gibi gelişmediğini kaydederek olay yerinde asıl facianın önüne kendilerinin geçtiğini belirtti.

Dervişoğlu'nun açıklaması şöyle;

"Trabzon’da meydana gelen ve broşür kavgası olarak medyada yer alan yaralama olayı ile kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. Bilindiği üzere Trabzon’un en kalabalık caddelerinden olan Maraş Caddesinde bulunan Sanat Sokağı’nda meydana gelen kavga olayı sırasından bir restoranda yemek yiyorduk. Bağırışımalar üzerine dışarıya çıktık ve olayı anlamaya çalıştık. Daha sonra ellerinde döner bıçaklarıyla vatandaşların üzerine doğru gelen kişileri gördük. Bu kişilerin önce alkollü olduklarını düşündük. Ellerindeki döner bıçaklarını rast gele insanlara ve bize doğru sallayınca mecbur kaldık ve kendimizi savunmak karşı tarafı da korkutmak için yere doğru ateş ettim.

Burada amacım kimseyi yaralamak değildi. Çünkü biz istesek oradan arkamızı dönüp gidebilirdik ama elinde döner bıçağı olan kişiler daha büyük facialara neden olabilirdiler. Ayrıca bazı basın yayın organlarında “Epilasyon broşürü dağıtmak isteyenlere, bunlar dinimize aykırı” diye karşı gelindiği ve silahların patladığı yazıldı. Bizler kimsenin dinine, diline, ırkına karışan insanlar değiliz. Biz sadece kendimizi savunduk. Oradaki daha büyük bir facianın önüne geçtiğimizi düşündük. Bu konuda istemeden yaralanmalarına sebebiyet verdiğimiz kişilerden özür dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler