Dersimiz Kaşüstü

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Çalışma Grubu’nun son toplantısında konu gündemde olan Kaşüstü Kavşağı oldu.    Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tartışma yaratan Kaşüstü Kavşağı için önerilen köprülü üs

Dersimiz Kaşüstü
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Çalışma Grubu’nun son toplantısında konu gündemde olan Kaşüstü Kavşağı oldu. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tartışma yaratan Kaşüstü Kavşağı için önerilen köprülü üst geçit yerine alternatifler konuşuldu.  Oda temsilcileri bilim dünyasıyla ortak hareket etme kararı aldı.
 

Toplantıda Mimarlar Odası Başkanı Sayım Adanur,  İç Mimarlar Odası Başkanı Muhittin İnce, Peyzaj Mimarları Odası Hamza Ertunga , Makina Mühendisleri Odası  Şaban Bülbül , Harita Mühendisleri Odası Recep Nişancı, İnşaat Mühendisleri Odası Şenol Adanur, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı da yer alarak fikirlerini söyledi. Her odanın önerisi yeniden görüşülecek. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber