"Davutoğlu için Trabzon çok önemli"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, seçim çalışmalarına Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde yaptığı ziyaretlerle devam etti.   1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala Trabzon'da gidilmedik mahelle, sıkılmadık el bırakmamak için yoğun bir çal

"Davutoğlu için Trabzon çok önemli"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, seçim çalışmalarına Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde yaptığı ziyaretlerle devam etti.
 
1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala Trabzon'da gidilmedik mahelle, sıkılmadık el bırakmamak için yoğun bir çalışma gerçekleştiren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Salih Cora, kendisine yoğun bir ilginin olduğu Vakfıkebir'de seçim çalışmalarını devam ettirdi. Büyük Liman Havzası'nda oldukça sevilen bir siyasetçi olan Cora, “Tüm Trabzon bizim gözümüzün bebeğidir ancak Büyük Liman'ın ayrı bir yeri vardır nazarımızda. Siyasete girmiş olduğum günden bugüne kadar desteklerimi her zaman arkamda hissettiğim kıymetli hemşehrilerimizla alakalı olarak gönlümüzde vefa borcu bulunmaktadır. Bu vefa borcumu biraz olsun ödemek için inşallah 1 Kasım'da verecekleri destekle milletvekili olarak Ankara'ya gittiğimde gece gündüz demeden onların taleplerinin bıkmadan, usanmadan, yorulmadan takipçisi olacağım.” dedi.
cora3.jpg
 
Salih Cora, Vakfıkebir'de yapmış olduğu ziyaretlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon mitinginde Trabzon'a ve Türkiye'ye yönelik vaadlerini de anlatarak, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Trabzon'a gelerek hem ülkemize hem de kentimize müjdeler verdi. Kendisi için Trabzon'un ne kadar önemli bir kent olduğunu zaten tüm vatandaşlarımız bilmektedir. Trabzon'a sürekli gelen bir siyasi lider olarak bu kentin sorunlarına oldukça vakıf olduğunu ve bu sorunları takip ettiğini de bilmekteyiz. AK Parti hükümetlerinin Trabzon'a yaptığı yatırımlar bunların kanıtıdır. İnşallah 1 Kasım sonrasında milletimiz bizleri yine tek başına iş başına geçirecek ve Trabzon'a önemli yatırımları büyük bir hızla gerçekleştirerek kentimizin çehresini, kaderini değiştirmeyi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler