Darbe gecesi yaralanan Muhtar Trabzon'da bayraklarla karşılandı

Darbe gecesi yaralanan Trabzonlu muhtar havalimanında bayraklarla karşılandı.

Darbe gecesi yaralanan Muhtar Trabzon'da bayraklarla karşılandı

FETÖ tarafından 15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişimi sırasında gözünden yaralanan Trabzonlu muhtar, havalimanında bayraklarla karşılandı. 

15 Temmuz darbe girişimi gecesi gözünden yaralanan ve bir süredir Ankara'da tedavi gören Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahalle Muhtarı Barış Hatipoğlu'nu havalimanında Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve çok sayıda seveni karşıladı.

Başkan Sağıroğlu, yaptığı açıklamada, istenmeyen bir olay sonrasında muhtar Barış Hatipoğlu'nun ve 3 vatandaşın daha yaralandığını söyledi. Başkan Sağıroğlu, “15 Temmuz akşamı milli iradeye el koyma adına yapılan darbe girişiminde komşularıyla beraber parti binamız önünde darbeye karşı direnen muhtarımız Barış Hatipoğlu silahlı saldırı sonucu yaralandı. Muhtarımızı Ankara Gazi Hastanesi’nde göz ameliyatı oldu. Bizlerde dönüşünde muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, vatandaşlarımızla karşıladık. Muhtarımıza bir nebze olsun moral verdik. Yüce Mevlam daha kötüsünü bizlere yaşatmasın" dedi.

Muhtar Hatipoğlu ise sevenlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler