Cüneyt Sadi Melek, Yunanistan'da hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Ankara Üniversitesi Mülkiye Bölümünden Mezun 25 yaşındaki Mehmet Melek Yunanistan’ın Selanik Kentinde geçirmiş olduğu kaza nedeni ile hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre; Ankara Üniversitesinden mezun olduktan sonra Fransa’ya

Cüneyt Sadi Melek, Yunanistan'da hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Ankara Üniversitesi Mülkiye Bölümünden Mezun 25 yaşındaki Mehmet Melek Yunanistan’ın Selanik Kentinde geçirmiş olduğu kaza nedeni ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Ankara Üniversitesinden mezun olduktan sonra Fransa’ya öğrenci değişimi Erasmus ile giden Melek, bir süredir eğitimine Paris’de devam ediyordu.

Türkiye’ye geri dönerken Yunanistan’da geçirmiş olduğu trafik kazası ile hayatını kaybetti. Talihsiz genç, yarın İstanbul'un Bahçelievler semti Miraç Camiisinde cenaze namazanın ardından defnedilecek. Cüneyt’in Trabzon’da tanınmış iş adamı Mehmet Melek’in torunu olduğu öğrenildi.

xalkidiki2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler