Çöl haftasında toprağı denize DEVİRDİLER

Devlet kendi kurumuna tutanak tuttu...

Çöl haftasında toprağı denize DEVİRDİLER
Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı

DSİ denize hafriyatı boşalttı!…Devlet devlete tutanak tuttu! Trabzon’da geçtiğimi günlerde ilginç bir olay yaşandı. Yalıncak’ta bulunan DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu idari alanda laboratuvar  binası inşaatı yapmaya başladı. Buraya kadar herşey normal fakat bu inşaatın hafriyatlarını denize dökmesi skandal olarak yorumlandı.

Dünya Çöl Haftası’nda bu olayın yaşanması ayrı bir skandal olarak yorumlandı. Bu hafta nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı bu hafta nedeniyle yaptığı açıklamasına, toprakların milli servet olduğunu Türkiye’nin 2013 yılında denizlere giden topraklarını yüzde 30’unu engellediklerini duyurmuştu.

Dökülen hafriyatla ilgili ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne BİMER vasıtasıyla şikayette bulunulduğu Çevre Şehircilik yetkililerin ise yine devlet kurumu olan DSİ Bölge Müdürlüğüne tutanak tuttuğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler