Çocuklara özel sokak geliyor

 Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte bir sokağın çocuklara özel "Çocuk Oyun Sokağı"na dönüştürüleceğini söyledi.   Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafiğe kapatılacak bir sokakta uygulanacak projenin altyapı hazırlıklarının sürdürüldüğünü b

Çocuklara özel sokak geliyor
 Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte bir sokağın çocuklara özel "Çocuk Oyun Sokağı"na dönüştürüleceğini söyledi.
 
Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafiğe kapatılacak bir sokakta uygulanacak projenin altyapı hazırlıklarının sürdürüldüğünü belirtti.
 
 Sosyal belediyecilik çalışmalarından biri olan projenin Giresunlu çocukları mutlu edeceğine inandığını kaydeden Aksu, "Giresun Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği çocuklarımıza yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Yakın zamanda Giresun'da hayata geçirecek olduğumuz trafiğe kapalı Çocuk Oyun Sokağı için ilk uygulamanın gerçekleştirildiği İstanbul'da yerinde incelemelerde bulunduk" dedi.
 
Aksu, yine kentteki merdivenleri üç boyutlu resimlerle olarak boyadıklarını aktararak, kenti baştan aşağı renklendireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler