Çınarsuyu'nda ilksan'ın sözleşmesi feshedildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan ve 2011 yılından bu yana (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı’na (İLKSAN) bağlı bir şirket tarafından işletilen Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda sözleşme feshedildi.Orman ve Su Bakanlığı'na ait, denize sıfır

Çınarsuyu'nda ilksan'ın sözleşmesi feshedildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan ve 2011 yılından bu yana (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı’na (İLKSAN) bağlı bir şirket tarafından işletilen Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda sözleşme feshedildi.

Orman ve Su Bakanlığı'na ait, denize sıfır noktasında kumsalı, plajı, ormanı, 8 adet bungalov tipi ev, 1 adet kır gazinosu, büfesi, fırını ve diğer sosyal tesisleriyle birlikte turistik öneme sahip olan Çınarsuyu Tabiat Parkı'nı işleten şirketin bazı yükümlülüklerini yerine getiremediği gerekçesiyle müstecirlik sözleşmesi iptal edildi.

Yeni ihale sürecinin başladığı, ihale gerçekleştirilene kadar Çınarsuyu Tabiat Parkı'nda geçici olarak hizmet verilemeyeceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler