Çifte mutluluk: Düğün alışverişi yaptı araba kazandı

İstikbal İskender Mobilya kazandırmaya devam ediyor.

Çifte mutluluk: Düğün alışverişi yaptı araba kazandı
Trabzon'da Mobilya Sektörünün öncü firmalarından İskender Mobilya’nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ikincisini düzenlediği kampanya ile şanslı bir kişiye Mazda CX 5 otomobil hediye etti.

MPİ Genel Müdürlüğü’nün 04.12.2015 tarih ve 3653-8544 sayılı izni ile 08.12.2015-31.05.2016 tarihleri arasında düzenlenen kampanya ile Trabzon’da bulunan İstikbal İskender Mobilya mağazalarından her 500 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlara verilen kupon ile çekiliş hakkı kazanan vatandaşlar arasından bir kişi bir Mazda CX 5 marka arabanın sahibi oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İskender Mobilya’nın Uzunsokak’ta bulunan mağazasının önünde düzenlenen Noter ve Milli Piyango yetkilisinin huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 05420 kupon numaralı Onur Can Özten asıl talihli olarak belirlenerek otomobilin sahibi olurken çekiliş sonucunda yedek talihli ise 09040 kupon numaralı Şemsettin Birinci oldu.

İstikbal İskender Mobilya yetkilisi çekiliş sonrası yaptığı açıklamada şanslı müşteri Onur Can Özten’i tebrik ederek, “daha önce de bir müşteriye araç hediye ettik. Bu kampanyalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Onur Bey’e aracının hayırlı olmasını ve güzel günlerde kullanmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ YAPMIŞ

Öte yandan aracı kazanan talihli Onur Can Özten’in kısa bir zaman sonra dünya evine gireceği İstikbal İskender Mobilya’nın Trabzon’un Ortahisar ilçesi İnönü mahallesinde bulunan Valilik mağazasından düğün alışverişi yaptığı ve aldığı kuponla çekilişe takılmaya hak kazandığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler