ÇEDAŞ Sera Gölü'nde buluştu

Dev iftar, 300 personel katıldı...

ÇEDAŞ Sera Gölü'nde buluştu
Çoruh Elektrik bünyesinde faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ve Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Çoruh EPSAŞ) çalışanları, Trabzon Sera Gölü dinlenme tesislerinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Şirket Müdürü Mehmet Aydın, İl Müdürü Ahmet Atmaca, Grup Yöneticileri, Grup Şefleri, İlçe Şefleri, arıza bakım-onarım personelleri ile birlikte 300’ün üzerinde personel katıldı. Çoruh EDAŞ çalışanları yoğun iş temposu ve ilçeler arası mesafelerin uzak olması nedeniyle çok sık bir araya gelemeyen personeller iftar programı sayesinde birlikte sohbet ederek hoşça vakit geçirme fırsatını buldular. Temel amaçlarının çalışan bütün personellerle bir araya gelerek hem kaynaşmayı hem de birlik ve beraberliği sağlamak olduğu ifade edildi.

Personelle iç içe olmanın ve aynı sofrada buluşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden yetkililer, tüm çalışanlarına teşekkür ederek birlik ve beraberliğin arttığı Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber