Çarşıbaşı plajında kadın günü olur mu?

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde Belediye başkanını ilginç isteğine işletmecilerden onay gelmedi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçede bulunan plajlarda haftada bir günün kadın günü yapalım önerisini ilçe kaymakamın

Çarşıbaşı plajında kadın günü olur mu?

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde Belediye başkanını ilginç isteğine işletmecilerden onay gelmedi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçede bulunan plajlarda haftada bir günün kadın günü yapalım önerisini ilçe kaymakamına iletti. Kaymakam’da bu durumun üzerine ilçede bulunan plaj işletmecilerine çağırarak bir toplantı düzenledi. Toplantıda plaj işletmecileri öneriye sıcak bakmayınca yanlıştan dönülmüş oldu.

Konu ile alakalı Haber61.Net’e açıklamada bulunan İlçe Kaymakamlığına vekaleten bakan Mahmut Beyazlı, “ Belediye başkanımız bayanlara özel bir gün yapa bilir miyiz diye bir öneri getirdi. İşletmecilerimizle görüştük ve onların böyle bir şeyin uygun olmayacağını söyledi.  Haremlik ve selamlık olarak plajı ikiye bölme gibi bir düşüncemiz yok zaten böyle bir şeyde görüşmedik.  Sadece Birgün belediye başkanımızın önerisi vardı; buna da işletmecilerimiz pek rıza göstermedi. Şuan için böyle bir şeyde yok.”ifadelerinde bulundu.

 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler