Çakır: "Suç örgütleri Trabzon'u antrenman sahasına çevirdi"

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi yapıldı.

Çakır: "Suç örgütleri Trabzon'u antrenman sahasına çevirdi"
Trabzon'da Ortahisar Beeldiye Meclisi toplantısı yapıldı.

Belediye Meclisinde 11 Temmuz 1995 tarihinde Srebrenitsa katliamı olarak bilinen Sırp askerlerin Boşnakları katletmesi olayları kınandı.

TRABZON SUÇ ÖRGÜTLERİNİN ANTRENMAN SAHASI OLDU

Ortahisar beeldiye Meclisi'nde konuşan MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Davut Çakır "30 mart 2014'den günümüze, ülkemizdeki mültecilerle ilgili dikkat cekmeye calıştık. Bugün şehrimizin içinde bulunduğu duruma başka bir yerden bakmak istiyorum. Suç örgütleri çocukları, şehrimizi antrenman sahasına çevirdi. Şehir merkezimize de baktığımızda aynı çocukların haklarının korunması gerekli. Bu cocuklar belli araçlar ile sokaklara bırakıyorlar ve sonra toplanıyorlar, dilendiriliyorlar. Bu mülteci sorunu değil, bir çete olayı. Yeni gelen valimizin bu durumda daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum. Dilencilik yapmakta hırsızlıkta yapmak suçtur. Çocuk istismarının üzerine gidilmesi gerekli" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler