Büyükşehir Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı!

Tedbirler alındı...

Büyükşehir Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için kent genelinde bir dizi tedbirler aldı. 
Büyükşehir Belediyesi mezarlıklardaki düzenleme, temizleme ve boyama çalışmalarını tamamladı. Kabir ziyareti yapmak için mezarlıklara gelen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar istemeleri halinde, belediye görevlileri tarafından kabir ziyaretlerinin yapılması sağlanacak.

Bayram boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerdeki zabıta görevlilerinin sayısı artırılarak vatandaşlarını alış-veriş ve ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları sağlanacak. Yine bayramda özellikle şekerci, tatlıcı ile pasta imal eden ve satan işyerleri sürekli olarak denetlenecek.

Büyükşehir Belediyesi, bayramda yoğun olarak yapılan kabir ziyaretleri için bayram boyunca kabristanlıklara ücretsiz otobüs seferleri koydu. Belediye, Boztepe ve Bahçecik mezarlıklarında kabir ziyareti yapacak vatandaşlar için Meydan Parkı kenarından otobüs kaldıracak. Bostancı ve Sülüklü mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için ise Baro binası önünden otobüs seferleri düzenlenecek. Mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri 09.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ayrıca vatandaşların eş, dost ve akraba ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için belediye otobüsleri il genelinde bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. Ekipler, herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşların şikâyetlerine kısa bir süre içerisinde müdahale edecek. Vatandaşlar 321 16 28, 185 ve 188 nolu telefonları arayarak şikâyet ve isteklerini bildirebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber