Bulancak’da Nüfus Hedefi; 50 Bin

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 50 bin nüfusu hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirterek "Bulancak ilçesinde yaşayan ama çeşitli sebeplerden ikamet adresleri köylerde veya beldelerde olan vatandaşları adreslerini Bulancak'a aldırma çalışmalarım

Bulancak’da Nüfus Hedefi; 50 Bin

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 50 bin nüfusu hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirterek "Bulancak ilçesinde yaşayan ama çeşitli sebeplerden ikamet adresleri köylerde veya beldelerde olan vatandaşları adreslerini Bulancak'a aldırma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.

"Daha fazla ödenek, daha fazla hizmet" sloganı çerçevesinde çalıştıklarını belirten Yakar "Şu an Bulancak ilçesi bir şantiye halinde. Bütün ilçenin su ve atık su, kanalizasyon şebekesi yenileniyor. Asfalt yollar, beton yollar, parklar, bahçeler, beton santrali, kum çakıl ocağı vs. bir sürü hizmet yapılıyor. Bu hizmetlerin dönebilmesi için ödeneklerimizi tam olarak almalıyız. Halkımızı duyarlı olmaya ve adreslerini oturdukları yere almalarını rica ediyorum ve çalışmalarımızı da bu yönde hızlı bir şekilde ilerletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bulancak’da Nüfus Hedefi; 50 Bin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler