Bu sene hamsi erken çıktı

Haber61/Magazin Servisi - ‘Espira’ albümüyle müzik piyasasında farkını ortaya koyan İhsan Eş, yeni albümü ‘hamsi’ ile yine iddialı.

Bu sene hamsi erken çıktı

Haber61/Magazin Servisi - ‘Espira’ albümüyle müzik piyasasında farkını ortaya koyan İhsan Eş, yeni albümü ‘hamsi’ ile yine iddialı. Sözlerini Ali Sekban’ın yazdığı Müziğini İhsan Eş’in hazırladığı Hamsi şarkısının da ilk klibi İhsan Eş’in kişisel fan sayfasında yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gören klip şimdiden tozu dumana katacağa benziyor.

SAMİMİLİĞİ GÖSTERMEK İSTEDİK 

Hamsi şarkının hazırlanmasında stüdyoda ki çalışma görüntülerinden yararlanıldı. “Yaklaşık 20 gündür stüdyoda kayıtları ve video çekimlerini yaptık” diyen Eş, “Profesyonel klip cekimi yerine daha samimi ve olan herşeyi paylaşmak için daha sıcak bir temas kuracağımızı düşünerek böyle cekim yapmaya karar verdik” diye konuştu. 

Müziğin; Eserin aranjörlüğünü İhsan Eş
Bas gitar: Serkan Güney
Elektro Gitar: Omar Muhammad Hamasi 
Perküsyon: Mehmed Mert Baycan
Kemençe: Özen Özgürbüz
12 Telli Gitar
Perkusyon,Vokal İhsan Eş yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber