Bu acının tarifi yok 14 sene yaşatabildi!

Trabzonlu Fahrettin Sarı, 1996 yılında Tunceli’nin Mazgirt vadisinde PKK’nın kurduğu hain pusuda şehit düşmüştü.   Şehit babası İsmail Sarı, 22 yaşında toprağa verdiği oğlunun ismini yaşatmak için büyük oğlu Mehmet Sarı’nın 2001 yılında dünyaya gelen oğlu

Bu acının tarifi yok 14 sene yaşatabildi!
Trabzonlu Fahrettin Sarı, 1996 yılında Tunceli’nin Mazgirt vadisinde PKK’nın kurduğu hain pusuda şehit düşmüştü.
 
Şehit babası İsmail Sarı, 22 yaşında toprağa verdiği oğlunun ismini yaşatmak için büyük oğlu Mehmet Sarı’nın 2001 yılında dünyaya gelen oğluna Fahrettin adını verdi. 19 yıl önce şehit düşen oğluyla yüreği yanan İsmail Sarı, bu sefer de eğitim gördüğü okulun bahçesinde aniden yere yığılan ve 20 gün sürdürdüğü yaşam savaşını kaybeden torun acısıyla sarsıldı.
 
KARDEŞİNİN MEZARINA AĞLADI
 
İmam Hatip’te eğitim gören Fahrettin Sarı,  Işıklı köyünde şehit amcasının yanında toprağa verildi.  Şehit babası İsmail Sarı şehit oğluna ve torunun mezarını uzaktan izlerken,  Mehmet Sarı ise mezar taşına yaslandığı kardeşine, ‘Bak yeğenin yanına geldi. Ona iyi bak’ sözleri herkesi gözyaşına boğdu. Fahrettin Sarı’yı okul arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Törene Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya ve Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut’ta katıldı.
 
Kaynak : Günebakış Gazetesi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler