Beşikdüzü'n de cinayet

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Dağlıca Mahallesi’nde yaşayan Tarık Karagüzel isimli genç (19) kendisini, annesini ve dedesini sürekli olarak döverek hakaret eden babası Özen Karagüzel’i (58) önce bıçakladı, ardından da tüfekle vurarak öldürdü.   Cesedi Kilim

Beşikdüzü'n de cinayet
Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Dağlıca Mahallesi’nde yaşayan Tarık Karagüzel isimli genç (19) kendisini, annesini ve dedesini sürekli olarak döverek hakaret eden babası Özen Karagüzel’i (58) önce bıçakladı, ardından da tüfekle vurarak öldürdü.
 
Cesedi Kilime Sardı
 
Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Cumartesi gecesi eve alkollü olarak gelen baba Özen Karagüzel, imam nikahlı eşi  Ayşe Altınbaş, babası Ahmet Karagüzel ve oğlu Tarık Karagüzel’e saldırdı.
 
Kendisine engel olmaya çalışan üç aile bireyinden hırsını alamayan baba Ahmet Karagüzel mutfaktan bir bıçak alarak eşi, oğlu ve babasına saldırdı. Boğuşma sırasında babasının elinden bıçağı alan oğlu Tarık Karagüzel babasını çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonrada üst kata çıkarak evdeki av tüfeğini alarak 2 el ateş ederek öldürdü.  Babasının cesedini kilime sararak 2 metre aşağıdaki yola bıraktı. Bir müddet sonra da köy muhtarını arayarak babasını öldürdüğünü söyledi.
 
Muhtarın İlçe Jandarma Komutanlığına bilgi vermesinin ardından kendisi ile irtibata geçen jandarma ekiplerine suçunu itiraf eden Tarık Karagüzel ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tarık Karagüzel ifadesinde babasının sürekli olarak içtiğini ve ailesine saldırdığını söylediği öğrenildi. Hayatını kaybeden Özen Karagüzel Beşikdüzü Dağlıca Mahallesi’nde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber