Beşikdüzü'ndeki selde 2 kişi öldü!

Beşikdüzü'ndeki sel felaketi sonrası kötü haber geldi

Beşikdüzü'ndeki selde 2 kişi öldü!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen selde 2 kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Beşikdüzü ilçesindeki selin ardından Ağaçlı Mahallesi’nde ve Dolanlı Mahallesi’nde heyelan meydana geldi. Ağaçlı Mahallesi’nde Fatih Oğuzhan ve Dolanlı Mahallesi’nde de Dürdane Dübüş adlı vatandaşlar evlerine heyelan gelmesi sonucu hayatlarını kaybetti. Olay yerinde kurtarma ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

NELER OLDU?

Günün ilk saatlerinde başlayan yağışlar ilçede su baskınlarına neden oldu. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Caddeler göle dönerken vatandaşlar ilk etapta kendi imkanlarıyla yolları açmaya ve suyu tahliye etmeye çalıştı. Ardından ilçenin belediye ekipleri iş makineleriyle çalışmalara başladı. Evlerinde ve işyerlerinde mahsur kalan bir çok vatandaş da iş makineleriyle kurtarıldı. Bazı bölgelerde su yüksekliğinin 1 metreyi aştığı tespit edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber