Belediyeden vatandaşa uyarı

Borcu olan bu habere dikkat

Belediyeden vatandaşa uyarı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye ait borçları olan ve yapılandırmak isteyen vatandaşların 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunabileceğini bildirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yapılandırmanın 6736 sayılı kanun kapsamında 30 Haziran 2016 öncesine ait olan borçları kapsadığını ifade etti.

Yapılandırma sonrasında ödemelerin 2'şer aylık periyotlar halinde 6-9-12 ve 18 taksitler şeklinde ödenebileceğine işaret eden Gümrükçüoğlu, yapılandırma sonrası vatandaşların, yasa kapsamında ilk taksitlerini 30 Kasım 2016 tarihinde ödeyeceklerini ifade etti.

Vatandaşların bu fırsattan yararlanmaları gerektiğine değinen Gümrükçüoğlu, söz konusu alacakların yatırımların en önemli kaynağını oluşturduğunu vurguladı.

30 Haziran öncesi tüm borçların yapılandırma kapsamında olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın bu önemli fırsatı çok iyi değerlendirmelerini istiyoruz. Hem borç yükünden kolaylıkla kurtulmalarını hem de belediyenin yatırımlarının önünü açmalarını istiyoruz. Belediyemizin alacaklı olduğu borçları yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız, 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunabilirler."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler