Belediye Meclisinin Ocak Ayı Toplantıları Sona Erdi

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.   Meclis toplantılarının son gününde sözleşmeli perso

Belediye Meclisinin Ocak Ayı Toplantıları Sona Erdi
Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.
 
Meclis toplantılarının son gününde sözleşmeli personel çalıştırılması, Spor İşleri Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliğinin değiştirilmesi, Eskibağlar Mahallesi'nde yapılacak olan Sevil Kullukçu muhtar evi yerinin tahsis edilmesi ve Hasanbey Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışması için Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi hakkındaki gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
 
Toplantıda son olarak imar planı tadilatları ve imar planlarına yapıla itirazlar görüşüldü.
Başkan Çimen, Meclis'in Ocak ayı gündemini de yoğun bir şekilde tamamladığını belirterek, meclis üyelerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber